- La Carta
- Menú del dia
- Menú gastronòmic
- Menú Simfònic
- Menú pels més menuts
- Menú per grups
- ENG/FR
- El nostre celler
La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus.
Plats de tardor
Rovellons a la planxa amb all i julivert.
18,50€
Remenat d’ou Mas Castanyer amb ceps confitats
16,80€
Saltejat de ceps amb patates i carn de perol
18,20 €
Crema tèbia de bolets de tardor
12,70€
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants sense pinyol
3,95€
Olives Perelló “Gordal” picants sense pinyol
3,95€
Olives farcides anxoves
2,90€
Anxoves de la casa
12,10€
Tallerines ofegades en vi blanc
11,90€
Les braves de la casa
6,10€
Coca dels Hostalets
20,05€
Pack 2 Ostra La Belle Huître
18,00€
Ostra La Belle Huître
6,20€ unitat
Les nostres patates d’Olot
9,20€
Les nostres taules
Taula de formatges de proximitat
13,60€
Maridatge
23,35€
Taula d’embotits de la Garrotxa
13,60€
Entrants
Amanida de sabors la Quinta Justa
8,90€
Amanida d’escalivada
13,20€
Amanida de tomàquet de Verdures la Canya
14,20€
Crema de carbassa de “Verdures la Canya”
12,70€
La nostra coca de recapte
12,90€
Cargols amb sofregit de carn
17,20€
Milfulls de micuit d’ànec
15,40€
La Pasta
Canelons de l’àvia
11,20€
Els macarrons a la cassola amb parmesà
8,50€
Fideus a la cassola amb ceps i baquetes, costelló de porc i salsitxes
16,50€ p/p
Rossejat de fideus amb sèpia, pèsols i allioli
16,50€ p/p
L’arròs de Pals
mínim 2 persones, 20-25 minuts
Arròs de mar i muntanya
18,40€ p/p
Arròs negre amb sèpia, tinta i pèsols
16,50€ p/p
Sec
Llauna d’arròs sec de verdures de tardor
16,50€ p/p
Llauna d’arròs sec amb ceps, rossinyols i peus de porc
16,50€ p/p
Caldós
Arròs a la cassola de muntanya
17,20€ p/p
Maridatge
19,35€
La carn
Peus de porc a la llauna
12,90€
Costella de porc ibèric
13,20€
Terrina d’espatlla de xai
19,50€
“Paletilla” d’espatlla de xai
19,50€
Melós de vedella
18,20€
Tartar de vaca madurada
29,90€
La brasa
El “Txuletón”
45,70€ / kg (preu segons pes)
Xai a la brasa amb guarnició
14,40€
El filet de vedella jove amb guarnició
29,80€
De mar
El tàrtar d'albergínia i el tàrtar de tonyina vermella
15,50€
Tataki de tonyina vermella
17,90€
Llenguado fresc de costa a la Menier
27,00€
Medallons de rap amb rossinyols
24,50 €
Calamar farcit amb porc Duroc amb orellanes, prunes, moniato i patata
16,50€
Calamar de potera a la planxa
16,50€
I de dolç a la carta
postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.
Taula de formatges de proximitat
13,60€
Maridatge
23,35€
Fondue de xocolata amb fruita del temps
7,10€
Pastís del carro de postres
6,20€
Petites bogeries volcàniques
7,20€
Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco
7,50€
La Torradeta de Santa Teresa amb versió!
6,20€
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya
4,10€
Panna cotta de vainilla
4,20€
Tatin de poma de Girona
6,20€
Flam de llet de coco
4,90€
Pot fruits secs I
5,95€
Pot fruits secs II
4,95€
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40€
Ratafia Pere Xic
3,40€
Ratafia L’Hòstia
3,80€
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla
3,00€
Sinols Garnatxa de l’Empordà
3,00€
Vittios, vi dolç. DO Penedès
4,90€
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez
4,90€
Príncipe de Viana Chardonnay
3,80€
Dow’s Porto
5,90€
Sambukina Muskir
22,35€
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Menú del dia 18,90€
Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.
No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.
Plat del dia
17,70€
½ menú del dia
16,10€
Copa de vi suplement blanc Chardonnay Viura
1,90€
Copa de vi suplement blanc Moscatel
1,90€
Copa de vi suplement blanc Gewürztraminer
1,90€
Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança
2,50€
Els primers
- Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
- Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
- Gratinat de ceba, porro, coliflor i rossinyols de pi amb beixamel.
- Amanida de patata, ou dur i tonyina confitada.
- Crema de carbassa “de l’Hort d’en Mulleres” amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.
- Trinxat de col i patata amb cansalada.
- Saltejat de fesols amb carn de perol.
- Amanida de tomata de “Verdures La Canya” amb burratina. (3 €)
Els segons
- Costelló de porc confitat amb salsa de soja i puré cremós de patata.
- Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
- Hamburguesa de quinoa i pastanaga amb hummus de fesols.
- Sardines escabetxades de costa.
- Llenguadina a la planxa amb verdures.
- Botifarra de Can Riera amb fesols.
- Calamar de potera a la planxa amb verdures. (+3,90 €)
Els arrossos del dia:
Arròs de l’Estany de Pals
- Arròs de mar i muntanya. (min. 2 persones, 20 min)
- Arròs sec ceps i peus de porc. (min, 2 persones, 20 min.)
I de dolç
- Panna cotta de nata amb coulis de maduixes.
- Assortit de fruita natural.
- Crema catalana cremada de la casa.
- Pastís del carro de postres.
- Flam de llet de coco.
- Iogurt de la Fageda amb toppings i melmelades.
- Mató amb compota de poma o taronja.
- Capriccio Sandro Desii – Gelat artesà a escollir entre: Kefir & Lima – Cítricos (+1,50 €)
- Pot de fruits secs I: ametlla i avellanes (suplement 1,50 €)
- Pot de fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. (suplement 1,50 €)
I per acompanyar l’àpat et recomanem
Pasión de Bobal rosat
16,85 €
- Maceració pelicular a temperatures molt baixes durant 16 hores per alliberar els precursors de l’aroma, seguida de l’obtenció de la primera quantitat de cops i una posterior fermentació a la temperatura controlada. Els processos d’aclariment, estabilització i filtratge dels vins abans de l’embotellat es realitzen de la manera més respectada, per preservar el màxim del seu caràcter.
- Vi ecològic i adequat per a vegà.
Menú Gastronòmic 36,30€
Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·
Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.
* taula completa
- Els snacks.
- El micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia d’Olot.
- L’Ostra fumada amb tartar de poma de Girona.
- La carbassa rostida “Verdures la Canya” amb la seva flor i brandada .
- La carn del perol amb puré trufat de patata i ou de “Mas Castanyer” eco a baixa temperatura.
- Llauna de mar i muntanya d’arròs de Pals amb ceps i baquetes, papada confitada i calamar de potera.
- La Torradeta de Santa Teresa amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de caramel salat.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €). - Petites bogeries volcàniques.
Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:
ESCUMÓS NATURAL DE FLORS: SAMBUKINA NATURE 75 cl. Flor de saüc
27,65€
FER VOLAR COLOMS
14,50€
RIGAU ROS CRIANÇA
14,50€
Menú Simfònic 27,80€
Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.
Entrants a escollir
- Amanida de fruits de tardor amb formatge blau de “la Xiquella”.
- Nyoquis amb crema de bolets de tardor i parmesà.
- Trinxat de col de “Verdures La Canya” i bolets.
- Cassoleta de fesols i carn del perol amb vinagre de jerez i taronja.
- Crema de carbassa de “Verdures La Canya” amb ou cuit a baixa temperatura ecològic de “Mas Castanyer”. *
- La nostra coca de recapte amb verdures de l’hort d’en Mulleres i porchetta de la casa.
Segons a escollir
- Sardines escabetxades de costa.
- Lluç al forn amb patata panadera.
- Guisat de garró de pernil amb bolets, cebetes i patata.
- Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa ratafia Russet.
- Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols.
- Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols.
Postres a escollir
- Iogurt de la Fageda amb toppings i melmelades.
- Flam de llet de coco amb el seu gelat.
- Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
- Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
- Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.
- Got de gelat d’avellana.
- Gelat de tall de Sandro Desii al gust: vainilla, xocolata, nata o torró de Xixona.
- Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal).
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40€
Ratafia Pere Xic
3,40€
Ratafia L’Hòstia
3,80€
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla
3,00€
Sinols Garnatxa de l’Empordà
3,00€
Vittios, vi dolç. DO Penedès
4,90€
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez
4,90€
Príncipe de Viana Chardonnay
3,80€
Dow’s Porto
5,90€
Sambukina Muskir
22,35€
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Menú pels més menuts 16,10€
* Fins a 9 anys
Plat a escollir + postres.
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.
Plat principal a escollir
- Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
- Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
- Peix del dia amb guarnició.
- Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
- La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.
I de postres
- Crema catalana de la casa.
- Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
- Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
- Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
- Assortit de fruita natural.
- Pastís del dia.
Menú per grups
Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.