Skip to main content

Carta & menús

LA NOSTRA CARTA

La cuina està oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància, ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus en todos los precios.

Fora de carta

Rovellons a la planxa amb all i julivert

18,50 €

Saltejat de patates

18,20 €

carn de perol i trompetes de la mort

Crema de bolets de tardor

12,70 €

amb ou ecològic cuit a baixa de “Mas Castanyer”
Per començar a obrir boca

Gordal picants

3,95 €

Olives Perelló 150 g sense pinyol

Manzanilla picants

3,95 €

Olives Perelló 150 g sense pinyol

Olives farcides anxova

2,90 €

Anxoves de la casa

12,10 €

8 filets

Tellerines ofegades en vi blanc

11,90 €

Les braves de la casa

6,10 €

Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla ibèrica

20,05 €

4 talls

Pack 2 Ostra La Belle Huître

18,00 €

amb cítric, pebre i tabasco i dues copes de cava.

Ostra La Belle Huître

6,20 €

amb cítric, pebre i tabasco

Les nostres patates d'Olot

9,20 €

4 unitats
Les nostres taules

Taula de formatges de proximitat

13,60 €

per menjar sol o per compartir: Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”.

Taula d’embotits de la Garrotxa

13,60 €

amb pa de coca dels Hostalets amb tomata.
Entrants

Amanida de sabors

8,90 €

la Quinta Justa

Amanida d’escalivada d’hortalisses

13,20 €

amb burratina

Amanida de tomàquet de Verdures la Canya

14,20 €

amb mozzarella de búfala, orenga i alfàbrega

Crema tèbia de carbassa

12,70 €

de “Verdures la Canya” amb ou ecològic cuit a baixa de “Mas Castanyer”

La nostra coca de recapte

12,90 €

amb verdures i porchetta de la casa

Cargols

17,20 €

amb sofregit de carn (24 u.) amb un toc picant

Milfulls

15,40 €

de micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia
La pasta

Canelons de l’àvia

11,20 €

amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró

Els macarrons

8,50 €

a la cassola amb parmesà

Fideus a la cassola

16,50 € per persona

amb ceps i baquetes, costelló de porc i salsitxes. (mínim 2 persones, 15-20 minuts).

Rossejat de fideus

16,50 € per persona

amb sèpia, pèsols i allioli. (mínim 2 persones, 15-20 minuts)
L’arròs de Pals (mínim 2 persones, 20-25 minuts)

Arròs de mar i muntanya

18,40 € per persona

Arròs negre

16,50 € per persona

amb sèpia i pèsols

Llauna d’arròs sec de verdures

16,50 € per persona

i bolets de tardor

Llauna d’arròs sec amb ceps

16,50 € per persona

i peus de porc

Arròs a la cassola de muntanya

17,20 € per persona

(conill, costelló, salsitxes i ceps).
La carn

Peus de porc

12,90 €

a la llauna amb sofregit de tomata i mandonguilles

Costella de porc ibèric

13,20 €

amb poma al forn i salsa agredolça

Terrina d’espatlla de xai

19,50 €

amb patata al forn i reducció del seu suc

“Paletilla” d’espatlla de xai

19,50 €

amb mel, romaní i llima amb castanyes i cebetes.

Melós de vedella

18,20 €

amb parmentier de patata i salsa ratafia Russet

Tàrtar de vaca madurada

29,90 €

amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments) (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents)
La brasa

El "Txuletón"

45,70 € / kg (preu segons pes)

mitjana "30 dies" DRY AGED de vedella +/-1kg amb guarnició (ideal per compartir).

Xai

14,40 €

a la brasa amb guarnició (1 palpis, 1 costella, 1 mitjana)

El filet de vedella jove

29,80 €

amb guarnició
De mar

El tàrtar d’Albergínia

15,50 €

i el tàrtar de tonyina vermella amb formatge de cabra Garrotxa i gelat d’OOVE

Tataki de tonyina vermella

17,90 €

soja, hummus de fesols de Santa Pau, maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat

Llom de bacallà confitat

24,50 €

amb moniato i trompetes de la mort

Calamar farcit

16,50 €

amb porc Duroc amb orellanes, prunes, moniato i patata

Calamar de potera

16,50 €

a la planxa amb saltat de verdures i maionesa de tinta
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)

Taula de formatges de proximitat

13,60 €

per menjar sol o per compartir: Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”.

Fondue de xocolata

7,10 €

amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra (ideal per a compartir)

Pastís

6,20 €

del carro de postres

Petites

7,20 €

bogeries volcàniques

Volcanet

7,50 €

de xocolata negra amb gelat de coco

La Torradeta de Santa Teresa

6,20 €

amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i formatge Serrat d’ovella Mas Farró

Crema catalana

4,10 €

cremada amb carquinyolis de farro de Bianya

Panna cotta

4,20 €

de vainilla, coulis de maduixes i gelat de xocolata

Tatin de poma

6,20 €

de Girona amb toffee i gelat de vainilla

Flam de llet

4,90 €

de coco amb el seu gelat

Pot fruits secs I

5,95 €

ametlles i avellanes

Pot fruits secs II

4,95 €

panses, prunes, orellanes i figues
Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40 €

Ratafia Pere Xic

3,40 €

Ratafia L'Hòstia

3,80 €

Moscatell d’Empordà.

3,00 €

Celler Espolla

Garnatxa de l’Empordà

3,00 €

Vittios

4,90 €

vi dolç. DO Penedès

Málaga Virgen

4,90 €

Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

Pedro Ximénez Lustau

4,90 €

DO Jerez

PX Harveys

4,90 €

DO Jerez

Dow’s Porto

5,90 €

DO Jerez

Sambukina Muskir

22,35 €

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.

Menú del dia 18,90€

Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.

No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa sense gluten 1,50 €.

Plat del dia

17,70€

Bol d’amanida, plat a escollir i postres

½ menú del dia

16,10€

(Plat a escollir i postres)

Copa de vi suplement blanc Chardonnay Viura

1,90€

Copa de vi suplement blanc Moscatel

1,90€

Blanc Moscatel (agulla lleuger)

Copa de vi suplement blanc Gewürztraminer

1,90€

Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança

2,50€

Els primers

  • Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
  • Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
  • Timbal de patata i moniato escalivat amb salsa de formatge.
  • Empedrat de fesols i tonyina confitada.
  • Crema de carbassa “de l’Hort d’en Mulleres” amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.
  • Trinxat de col i patata amb cansalada.
  • Amanida amb mozzarella de búfala. (3 €)

Els segons

  • Costelló de porc confitat amb salsa de soja i puré cremós de patata.
  • Pit i coll de xai amb samfaina de pebrot.
  • Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
  • Hamburguesa de quinoa i pastanaga amb hummus de fesols.
  • Sardines de costa escabetxades.
  • Llu al forn amb patata panadera.
  • Botifarra de Can Riera amb fesols.
  • Calamar de potera a la planxa amb verdures. (+3,90 €)

Els arrossos del dia:

Arròs de l’Estany de Pals

  • Arròs de mar i muntanya. (min. 2 persones, 20 min)
  • Arròs sec ceps i peus de porc. (min, 2 persones, 20 min.)

I de dolç

  • Panna cotta de nata amb coulis de maduixes.
  • Assortit de fruita natural.
  • Crema catalana cremada de la casa.
  • Pastís del carro de postres.
  • Flam de llet de coco.
  • Iogurt de la Fageda amb toppings i melmelades.
  • Mató amb compota de poma o taronja.
  • Capriccio Sandro Desii – Gelat artesà a escollir entre: Kefir & Lima – Cítricos (+1,50 €)
  • Pot de fruits secs I: ametlla i avellanes (suplement 1,50 €)
  • Pot de fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. (suplement 1,50 €)

I per acompanyar l’àpat et recomanem

Perdre el Nord

15,10 €

  • Merlot. Celler Empordàlia. Vi jove de color cirera fet amb vinyes de producció ecològica amb aromes de cirera, mora i amb notes de pebre i regalèssia.

Menú Gastronòmic 37,20€

Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.

Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.

* taula completa

  • Els snacks.
  • El micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia d’Olot.
  • L’Ostra fumada amb tartar de poma de Girona.
  • La carbassa rostida “Verdures la Canya” amb la seva flor i brandada .
  • La carn del perol amb puré trufat de patata i ou de “Mas Castanyer” eco a baixa temperatura.
  • Llauna de mar i muntanya d’arròs de Pals amb ceps i baquetes, papada confitada i calamar de potera.
  • La Torradeta de Santa Teresa amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de caramel salat.
    * Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
  • Petites bogeries volcàniques.

Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:

ESCUMÓS NATURAL DE FLORS: SAMBUKINA NATURE 75 cl. Flor de saüc

27,65€

Relat de la primavera a la Garrotxa. Les Preses.

FER VOLAR COLOMS

14,50€

Blanc floral. Muscat i gewürztraminer. Blanc DO Catalunya. Celler Segura Viudas.

RIGAU ROS CRIANÇA

14,50€

Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra i Merlot. Negre DO Empordà. Celler Oliveda. 12 mesos criança en barrica roure americà i 12 mesos en ampolla.

PERDRE EL NORD

14,50€

Merlot. Negre DO Empordà. Celler Empordàlia. Vi jove de color cirera fet amb vinyes de producció ecològica amb aromes de cirera, mora i amb notes de pebre i regalèssia.

Menú Simfònic 28,70€

Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.

Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.

Entrants a escollir

  • Amanida de fruits de tardor amb formatge blau de “la Xiquella”.
  • Nyoquis amb crema de bolets de tardor i parmesà.
  • Trinxat de col de “Verdures La Canya” i bolets.
  • Cassoleta de fesols i carn del perol amb vinagre de jerez i taronja.
  • Crema de carbassa de “Verdures La Canya” amb ou cuit a baixa temperatura ecològic de “Mas Castanyer”. *
  • La nostra coca de recapte amb verdures de l’hort d’en Mulleres i porchetta de la casa.

Segons a escollir

  • Sardines de costa a la planxa amb all i julivert.
  • Lluç al forn amb patata panadera.
  • Guisat de garró de pernil amb bolets, cebetes i patata.
  • Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa ratafia Russet.
  • Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols.
  • Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols.

Postres a escollir

  • Iogurt de la Fageda amb toppings i melmelades.
  • Flam de llet de coco amb el seu gelat.
  • Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
  • Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
  • Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.
  • Got de gelat d’avellana.
  • Gelat de tall de Sandro Desii al gust: vainilla, xocolata, nata o torró de Xixona.
  • Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal).

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40€

Ratafia Pere Xic

3,40€

Ratafia L’Hòstia

3,80€

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla

3,00€

Sinols Garnatxa de l’Empordà

3,00€

Vittios, vi dolç. DO Penedès

4,90€

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez

4,90€

Príncipe de Viana Chardonnay

3,80€

Dow’s Porto

5,90€

Sambukina Muskir

22,35€

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

Menú pels més menuts 16,10€

* Fins a 9 anys

Plat a escollir + postres.

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

Plat principal a escollir

  • Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
  • Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
  • Peix del dia amb guarnició.
  • Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
  • La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.

I de postres

  • Crema catalana de la casa.
  • Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
  • Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
  • Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
  • Assortit de fruita natural.
  • Pastís del dia.

Menú per grups per anar preparant el Nadal XXIV

Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

Menú per grups

SELECCIÓ DE VERMUTS

  • BRUN Rosso: vermouth artesanal de l’Empordà. 3.10 €
  • Perucchi negre i blanc. 3.60 €
  • Vermut rojo San Berbabé Gran. Rsva. Esp. (elaborat amb varietats negres Rioja (Ull de llebre i Garnatxa). 3.50 €
  • Yzaguirre reserva i blanc. 3.10 €
  • Martini negre i blanc. 3.25 €
  • Bitter o bitter cinzano. 4.85 €
  • Campari. 4.25 €
  • Pastis 51. 2.50 € / Ricard. 2.40 €
  • TIO PEPE Jerez Xérès Sherry Palomino fino. Pagos Carrascal y Macharnudo. 3.30 €

CERVESES ARTESANES

  • LA VOLCÀNICA Ale-Pale Ale-Fajol Pale Ale 5,2% IBU20. 5,40 €
  • Blat Ales-Germnan Ales-weizen, weisbeier 5,7% IBU20. 5,40 €
  • La Bruna dels Pirineus Ales-Belgian Strong Ale 10,20% IBU38. 5,40 €
  • Basalt Imperial Stout – 9,5% IBU110. 5,40 €
  • l’AtreBida Hazy IPA. BIO & VEGAN / SOCIAL PROJECTE /ECO.  6 %  Caldes de Malavella 5,40 €
  • BdeGust: COMMITTED TO KINDNESS. BIO & VEGAN / SOCIAL PROJECTE / ECO.  4,5 % 5,40 €
  • BdeBeer: BLAT & FLORS GLUTEN-FREE.  4,5 % 5,40 €
  • The Walking Coeliacs per celíacs 5,5% IBU30. St Joan de les Abadesses. 5,40 €

CERVESES 

  • Moritz Premium Lager-Pilsner IBU22 5,4%. 2,45 €
  • Alhambra 1925 verd-Lager-Pilsner IBU25 6,4%. 4,80 €
  • Leffe Blonde-Belgian Blonde Ale 6,6% 4,90 €
  • Franziskaner Weissbier. 500 ml  4,90 €
  • La Selecta de Sant Miquel, torrada 3 maltes 6,2%   4,80 €
  • Cervesa de tirador. Stella Artois-Lager IBU18: (25 cl) 2,40, (33 cl) 3,15, (50 cl) 4,70 €
  • La Clara d’Alhambra. 4,30 €
  • La 0,0% d’Alhambra. 3,10 €

COCKTAILS

  • Apperol Spritz 4,50 €
  • Rossy Pippin: suc de poma, granadina, ginger ale i toc de llimona (sense alcohol) 4,50 €
  • Mojito 7,50 €
  • Mojito maduixa 7,50 €
  • Caipirinya 7,50 €
  • Pinya colada 7,50 €
Ves al contingut