Skip to main content

Carta & menús

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus.

Plats de tardor

Formatge Pla de cabra de Mas Alba amb cruixent de pa i melmelades

5,80€

Rovellons a la planxa amb all i julivert.

18,50€

Carpaccio de ceps amb oli de pinyons

20,50€

Remenat d’ou Mas Castanyer amb ceps confitats

16,80€

Saltejat de ceps amb patates i carn de perol

18,20 €

Crema tèbia de carbassa de “Verdures la Canya”

12,70€

amb ou ecològic cuit a baixa de “Mas Castanyer”

(TOP) Llenguado fresc de costa a la Menier

37,00€

amb moniato escalivat.

(TOP) Gall de Sant Pere a la brasa

55,00€

amb verdures (ideal per compartir)

Calamar farcit amb porc Duroc amb orellanes, prunes, moniato i patata

16,50€

Fricandó del tall que es pela amb rossinyols de pi.

16,90€

“Paletilla” d’espatlla de xai

19,50€

amb mel, romaní i llima amb castanyes i cebetes

Llauna d’arròs sec de verdures de tardor

16,50 € per persona *

amb ceps i rossinyols. (mínim 2 persones, 20-25 minuts)

Llauna d’arròs sec amb ceps,

16,50 € per persona *

rossinyols i peus de porc. (mínim 2 persones, 20-25 minuts)

Fideus a la cassola amb ceps i baquetes,

16,50 € per persona *

costelló de porc i salsitxes. (mínim 2 persones, 15-20 minuts)

Per començar a obrir boca

Olives Perelló “Manzanilla” picants

3,95€

150 g.

Olives Perelló “Gordal” picants

3,95€

150 g.

Olives farcides anxoves

2,90€

Anxoves de la casa

12,10€

8 filets.

Tallerines ofegades en vi blanc

11,90€

Les braves de la casa

6,10€

Coca dels Hostalets

20,05€

amb tomata i espatlla ibèrica, 4 talls.

Pack 2 Ostra La Belle Huître

18,00€

amb cítric, pebre i tabasco i dues copes de cava

Ostra La Belle Huître

6,20€ unitat

amb cítric, pebre i tabasco

Les nostres patates d’Olot

9,20€

4 unitats.

Les nostres taules

Taula de formatges de proximitat

13,60€

Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir.

Maridatge

23,35€

* SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses.

Taula d’embotits de la Garrotxa

13,60€

amb pa de coca dels Hostalets amb tomata.

Entrants

Amanida de sabors la Quinta Justa

8,90€

Amanida d’escalivada

13,20€

d’hortalisses amb burratina

Amanida de tomàquet de Verdures la Canya

14,20€

amb mozzarella de búfala, orenga i alfàbrega

Crema de carbassa de “Verdures la Canya”

12,70€

amb ou ecològic cuit a baixa de “Mas Castanyer”

La nostra coca de recapte

12,90€

amb verdures i porchetta de la casa

Cargols amb sofregit de carn

17,20€

(24 u.) amb un toc picant

Milfulls de micuit d’ànec

15,40€

amb figues i reducció de ratafia

La Pasta

Canelons de l’àvia

11,20€

amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró

Els macarrons a la cassola amb parmesà

8,50€

Fideus a la cassola amb ceps i baquetes, costelló de porc i salsitxes

16,50€ p/p

(mínim 2 persones, 15-20 minuts)

Rossejat de fideus amb sèpia, pèsols i allioli

16,50€ p/p

(mínim 2 persones, 15-20 minuts)

L’arròs de Pals

mínim 2 persones, 20-25 minuts

Arròs de mar i muntanya

18,40€ p/p

Arròs negre amb sèpia, tinta i pèsols

16,50€ p/p

Sec

Llauna d’arròs sec de verdures de tardor

16,50€ p/p

ceps i rossinyols

Llauna d’arròs sec amb ceps, rossinyols i peus de porc

16,50€ p/p

Llauna d’arròs sec de secret de porc

17,20€ p/p

porc Duroc amb escamarlans
Caldós

Arròs a la cassola de muntanya

17,20€ p/p

(conill, costelló de porc, salsitxes, ceps i pèsols)

Maridatge

19,35€

* SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses.

La carn

Peus de porc a la llauna

12,90€

amb sofregit de tomata i mandonguilles

Costella de porc ibèric

13,20€

amb poma al forn i salsa agredolça

Terrina d’espatlla de xai

19,50€

amb patata al forn i reducció del seu suc

Melós de vedella

18,20€

amb parmentier de patata i salsa ratafia Russet

Tartar de vaca madurada

29,90€

amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments) (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents)

La brasa

El “Txuletón”

45,70€ / kg (preu segons pes)

mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +/- 1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir)

Xai a la brasa amb guarnició

14,40€

(1 palpis, 1 costella, 1 mitjana)

El filet de vedella jove amb guarnició

29,80€

De mar

El tàrtar d'albergínia i el tàrtar de tonyina vermella

15,50€

amb formatge de cabra Garrotxa i gelat OOVE

Tataki de tonyina vermella

17,90€

soja, hummus de fesols de Santa Pau, maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat

Orada de ració al forn

14,10 €

Calamar de potera a la planxa

16,50€

amb carbassó de “Verdures la Canya” i oli d’ibèric

I de dolç a la carta

postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.

Taula de formatges de proximitat

13,60€

Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir.

Maridatge

23,35€

Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses.

Fondue de xocolata amb fruita del temps

7,10€

pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir)

Pastís del carro de postres

6,20€

Petites bogeries volcàniques

7,20€

Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco

7,50€

La Torradeta de Santa Teresa amb versió!

6,20€

de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de caramel salat

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya

4,10€

Panna cotta de vainilla

4,20€

i coulis de maduixes i gelat de xocolata

Tatin de poma de Girona

6,20€

amb toffee i gelat de vainilla

Flam de llet de coco

4,90€

amb el seu gelat

Pot fruits secs I

5,95€

ametlles i avellanes

Pot fruits secs II

4,95€

prunes, orellanes i figues

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40€

Ratafia Pere Xic

3,40€

Ratafia L’Hòstia

3,80€

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla

3,00€

Sinols Garnatxa de l’Empordà

3,00€

Vittios, vi dolç. DO Penedès

4,90€

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez

4,90€

Príncipe de Viana Chardonnay

3,80€

Dow’s Porto

5,90€

Sambukina Muskir

22,35€

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

Menú del dia 18,90€

Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.

No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

Plat del dia

17,70€

Bol d’amanida, plat a escollir i postres

½ menú del dia

16,10€

(Plat a escollir i postres)

Copa de vi suplement blanc Chardonnay Viura

1,90€

Copa de vi suplement blanc Moscatel

1,90€

Blanc Moscatel (agulla lleuger)

Copa de vi suplement blanc Gewürztraminer

1,90€

Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança

2,50€

Els primers

Plat de rovellons amb all i julivert

12,50 €

(Plat a escollir i postres)
  • Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
  • Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
  • Arròs de Pals cremós de carbassa, moniato i xampinyons.
  • Amanida de patata, ou dur i tonyina confitada.
  • Crema de carbassa “de l’Hort d’en Mulleres” amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.
  • Trinxat de col i patata amb cansalada.
  • Amanida de tomates xèrries amb mozzarella de búfala. (+2,5 €)

Els segons

  • Costelló de porc confitat amb salsa de soja i puré cremós de patata.
  • Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
  • Hamburguesa de quinoa i pastanaga amb hummus de fesols.
  • Llenguadina a la planxa amb verdures.
  • Botifarra de Can Riera amb fesols.
  • Calamar farcit amb carn de porc duroc amb prunes i orellanes. (supl. 3,5 €)

Els arrossos del dia:

Arròs de l’Estany de Pals

  • Arròs de mar i muntanya. (min. 2 persones, 20 min)
  • Arròs sec de rovellons, ceps i baquetes amb verdures. (min, 2 persones, 20 min.)

I de dolç

  • Panna cotta de nata amb coulis de maduixes.
  • Assortit de fruita natural.
  • Crema catalana cremada de la casa.
  • Pastís del carro de postres.
  • Flam de llet de coco.
  • Iogurt de la Fageda amb toppings i melmelades.
  • Mató amb compota de poma o taronja.
  • Capriccio Sandro Desii – Gelat artesà a escollir entre: Kefir & Lima – Cítricos (+1,50 €)
  • Formatge de la nostra selecció Pla de cabra Mas Alba amb melmelades i cruixent de pa acompanyar. (suplement 2,50)
  • Pot de fruits secs I: ametlla i avellanes (suplement 1,50 €)
  • Pot de fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. (suplement 1,50 €)

I per acompanyar l’àpat et recomanem

Pasión de Bobal rosat

16,85 €

  • Maceració pelicular a temperatures molt baixes durant 16 hores per alliberar els precursors de l’aroma, seguida de l’obtenció de la primera quantitat de cops i una posterior fermentació a la temperatura controlada. Els processos d’aclariment, estabilització i filtratge dels vins abans de l’embotellat es realitzen de la manera més respectada, per preservar el màxim del seu caràcter.
  • Vi ecològic i adequat per a vegà.

Menú Gastronòmic 36,30€

Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.

Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.

* taula completa

  • Els snacks.
  • El micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia d’Olot.
  • L’Ostra fumada amb tartar de poma de Girona.
  • La carbassa rostida “Verdures la Canya” amb la seva flor i brandada .
  • La carn del perol amb puré trufat de patata i ou de “Mas Castanyer” eco a baixa temperatura.
  • Llauna de mar i muntanya d’arròs de Pals amb ceps i baquetes, papada confitada i calamar de potera.
  • La Torradeta de Santa Teresa amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de caramel salat.
    * Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
  • Petites bogeries volcàniques.

Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:

ESCUMÓS NATURAL DE FLORS: SAMBUKINA NATURE 75 cl. Flor de saüc

27,65€

Relat de la primavera a la Garrotxa. Les Preses.

FER VOLAR COLOMS

14,50€

Blanc floral. Muscat i gewürztraminer. Blanc DO Catalunya. Celler Segura Viudas.

RIGAU ROS CRIANÇA

14,50€

Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra i Merlot. Negre DO Empordà. Celler Oliveda. 12 mesos criança en barrica roure americà i 12 mesos en ampolla.

TORELLÓ BRUT RESERVA

18,50€

AGRICULTURA ECOLÓGICA

Menú Simfònic 27,80€

Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.

Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.

Entrants a escollir

  • Amanida de tardor amb formatge fresc.
  • Nyoquis amb verdures, tàperes, olives negres i parmesà.
  • Cassoleta de fesols i carn del perol amb vinagre de jerez i taronja.
  • Crema de carbassa de “Verdures La Canya” amb ou cuit a baixa temperatura ecològic de “Mas Castanyer”. *
  • La nostra coca de recapte amb verdures de l’hort d’en Mulleres i porchetta de la casa.

Segons a escollir

  • Salmó al forn amb patata panadera.
  • Sardines a la planxa amb all i julivert.
  • Guisat de garró de pernil amb bolets, cebetes i patata.
  • Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa ratafia Russet.
  • Wok de pollastre i verdures amb salsa satay.
  • Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols.
  • Frincadó de tall que es pela amb rossinyols de pi. (suplement 2,50 €)
  • Calamar farcit amb carn de porc amb prunes i orellanes (suplement 2,50 €)

Postres a escollir

  • Iogurt de la Fageda amb toppings i melmelades.
  • Flam de llet de coco amb el seu gelat.
  • Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
  • Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
  • Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.
  • Got de gelat d’avellana.
  • Gelat de tall de Sandro Desii al gust: vainilla, xocolata, nata o torró de Xixona.
  • Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal).
  • Formatge de la nostra selecció amb cruixent de pa i melmelades. (suplement 2,50 €)

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40€

Ratafia Pere Xic

3,40€

Ratafia L’Hòstia

3,80€

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla

3,00€

Sinols Garnatxa de l’Empordà

3,00€

Vittios, vi dolç. DO Penedès

4,90€

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez

4,90€

Príncipe de Viana Chardonnay

3,80€

Dow’s Porto

5,90€

Sambukina Muskir

22,35€

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

Menú pels més menuts 16,10€

* Fins a 9 anys

Plat a escollir + postres.

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

Plat principal a escollir

  • Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
  • Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
  • Peix del dia amb guarnició.
  • Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
  • La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.

I de postres

  • Crema catalana de la casa.
  • Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
  • Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
  • Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
  • Assortit de fruita natural.
  • Pastís del dia.

Menú per grups

Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

Menú per grups
Ves al contingut