- Menú del dia
- Menú gastronòmic
- Menú Simfònic
- Menú pels més menuts
- Menú per grups
- ENG/FR
- El nostre celler
- LA NOSTRA CARTA
- Moment vermut
Menú del dia 19,40€
Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.
No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa sense gluten 1,50 €.
Plat del dia
17,70
1/2 Menú del dia
16,10
Copa de vi suplement blanc Moscatel (lleuger carbònic)
1,90€
Copa de vi suplement blanc Infinitus Gewürztraminer
1,90€
Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança
2,50€
Els primers
4 unitats ostra "La Belle Huître"
Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Macarrons a la cassola amb parmesà.
Trinxat de col i patata amb ventresca seca.
Graellada de verdures amb pochetta de la casa.
Escalivada de verdures amb burrata.
4,00 €
Crema de porro i coco amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.
Amanida de cigrons, ous dur i tonyina i mostassa.
Els segons
Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
Costelló confitat amb baixa temperatura i a la brasa amb puré de patata.
Suprema de lluç amb verdures.
Llenguadina amb verdures i cítrics.
Mitjana de vedella amb guarnició
4,50
Els arrossos del dia:
Arròs de l’Estany de Pals (min. 2 persones, 20 min)
Arròs de Mar i Muntanya
Arròs sec de ceps i peus de porc.
I de dolç
Assortit de fruita natural
Crema catalana cremada de la casa
Pastís del carro de postres
Flam de llet de coco
Pot fruits secs I : ametlles i avellanes.
1,50 €
Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues.
1,50 €
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes
Flam d’ou
Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades
Capriccio Sandro Desii – Gelat artesà al gust a escollir entre: Kefir & Lima - Cítricos.
1,50 €
I per acompanyar l’àpat et recomanem
Perdre el Nord
15,10 €
- Merlot. Celler Empordàlia. Vi jove de color cirera fet amb vinyes de producció ecològica amb aromes de cirera, mora i amb notes de pebre i regalèssia.
Menú Gastronòmic 38,70€
Taula completa (mínim 2 persones)
Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·
Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.
🧀 Cabell d’àngel amb formatge serrat d’ovella “Mas Farró”
🌿 Cruixent de farro de Bianya amb herbes de la Garrotxa
🦪 L’ostra amb anxoves fetes a casa, poma de Girona i ratafia Russet.
🥔 La Patata d’Olot
🥘 Guisadet de fesols de Santa Pau amb bacallà.
🍚 Llauna de mar i muntanya d’arròs de Pals.
🍰 La Torradeta de Santa Teresa – versió especial!
🔸 Opció alternativa: Es pot substituir els postres per una taula de formatges de proximitat, amb una selecció dels millors formatges artesans de la Garrotxa.
6,00
Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:
ESCUMÓS NATURAL DE FLORS: SAMBUKINA NATURE 75 cl. Flor de saüc
27,65€
FER VOLAR COLOMS
14,50€
RIGAU ROS CRIANÇA
14,50€
PERDRE EL NORD
14,50€
Menú Simfònic 28,90 €
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.
Entrants a escollir
Amanida de sabors la Quinta Justa
Amanida de calçots confitats amb crema de romesco i pebrot escalivat.
Crema de porro i coco amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura
Amanida d'escarola de Verdures "La Canya" amb fesols, tonyina confitada i garum d'olives.
Trinxat de col i patata amb ventresca seca
Canaló de verdures, botifarra negra, fetge d’ànecs amb poma de Girona.
Segons a escollir
Suprema de bacallà amb samfaina de verdures
Suprema de lluç a la planxa amb verdures i aroma de cítrics.
Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor, cebetes i patata
Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet
Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols (adaptable vegà)
Mitjana de vedella jove a la brasa amb guarnició
6,50 €
ELS ARROSSOS DEL DIA: Arròs de l’Estany de Pals (mín. 2 persones, 20 min.)
Arròs negre de Pals amb sépia, pèsols i escamarlans.
Arròs sec de Pals amb bacallà, calçots, pèsolsi botifarra negra
Postres a escollir
Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades
Flam de llet de coco amb el seu gelat
Flam d’ou (llet ecològica de Granja Mas la Coromina i ous de Mas Castanyer).
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona (adaptable vegà)
Brownie de xocolata negra amb nous
Gelat de tall de Sandro Desii al gust (vainilla, nata, xocolata o torró de Xixona)
Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal!)
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40€
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla
3,00€
Sinols Garnatxa de l’Empordà
3,00€
Vittios, vi dolç. DO Penedès
4,90€
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez
4,90€
Príncipe de Viana Chardonnay
3,80€
Dow’s Porto
5,90€
Sambukina Muskir
22,35€
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Menú pels més menuts 16,10€
* Fins a 9 anys
Plat a escollir + postres.
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.
Plat principal a escollir
- Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
- Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
- Peix del dia amb guarnició.
- Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
- La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.
I de postres
- Crema catalana de la casa.
- Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
- Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
- Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
- Assortit de fruita natural.
- Pastís del dia.
Menú per grups
Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

LA NOSTRA CARTA
La cuina està oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància, ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus en todos los precios.
Per picar
Olives Perelló Gordal o Manzanilla picants
3,95 €
Olives farcides anxova
2,90 €
Les anxoves de la casa, 8 filets
12,10 €
i cruixent de coca de llenya dels Hostalets.
Tellerines ofegades en vi blanc
11,90 €
La Ostra "La Belle Huître" amb cítric, pebre i tabasco
6,20 € unitat
Espatlla ibèrica, 4 talls de coca dels Hostalets amb tomata
20,05 €
Coca dels Hostalets amb tomata.
3,80 €
Entrants
Les braves de la casa
6,10 €
Patates d'Olot (4 unitats)
9,20 €
Cargols a la cassola de mar i muntanya amb allioli
17,20 €
Taula de formatges de proximitat
19,50 €
Amanides i verdures
Amanida de sabors la Quinta Justa
9,90 €
Escalivada amb burratina o anxoves
14,50 €
Saltejat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada
13,60 €
Porro confitat de “Verdures La Canya” amb fomatge Blau de “la Xiquella” i avellana
14,70 €
Crema de porro i coco amb ou eco a baixa temperatura
11,70 €
Pastes i arrossos
Múrgoles a la crema amb nyoquis
14,70 €
Macarrons a la cassola amb parmesà
8,50 €
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge d’ovella
12,20 €
Canaló de verdures, botifarra negra, fetge d’ànecs amb poma de Girona.
13,20 €
Arròs de mar i muntanya (Arròs de Pals)
18,40 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Arròs negre amb sèpia i pèsols (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Llauna d’arròs sec de verdures i bolets (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Carns i brasa
Peus de porc a la llauna amb sofregit i mandonguilles
14,90 €
Garró de porc amb bolets
15,20 €
Melós de vedella amb parmentier de patata i salsa de ratafia
18,20 €
Terrina d’espatlla de xai amb reducció del seu suc
19,50 €
Tàrtar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (Picant de 0 a 10, fet al moment.)
29,90 €
• Mitjana de vedella a la brasa amb guarnició
18,50€
El "Txuletón"
45,70 € / kg (preu segons pes)
Xai de "Cal Tiu" a la brasa amb guarnició
15,40 €
Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols
15,40 €
El filet de vedella jove de Girona amb guarnició
29,80 €
Peixos i marisc
Tataki de tonyina vermella amb hummus i maionesa de kimchi
17,90 €
Calamar de potera a la planxa amb verdures saltejades
16,50 €
Calamar de potera farcit de galta i papada de porc eco sobre puré de naps negres de la Vall amb salsa teriyaki de Ratafia Russet
16,90 €
Rapet fresc al forn amb patata i ceba
16,50 €
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)
Taula de formatges de proximitat
19,50 €
Fondue de xocolata
7,10 €
Pastís
6,20 €
Petites
7,20 €
Volcanet
7,50 €
La Torradeta de Santa Teresa
6,20 €
Crema catalana
4,10 €
Panna cotta
4,20 €
Tatin de poma
6,20 €
Flam de llet
4,90 €
Pot fruits secs I
5,95 €
Pot fruits secs II
4,95 €
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40 €
Moscatell d’Empordà.
3,00 €
Garnatxa de l’Empordà
3,00 €
Vittios
4,90 €
Málaga Virgen
4,90 €
Pedro Ximénez Lustau
4,90 €
PX Harveys
4,90 €
Dow’s Porto
5,90 €
Sambukina Muskir
22,35 €
SELECCIÓ DE VERMUTS
- BRUN Rosso: vermouth artesanal de l’Empordà. 3.10 €
- Perucchi negre i blanc. 3.60 €
- Vermut rojo San Berbabé Gran. Rsva. Esp. (elaborat amb varietats negres Rioja (Ull de llebre i Garnatxa). 3.50 €
- Yzaguirre reserva i blanc. 3.10 €
- Martini negre i blanc. 3.25 €
- Bitter o bitter cinzano. 4.85 €
- Campari. 4.25 €
- Pastis 51. 2.50 € / Ricard. 2.40 €
- TIO PEPE Jerez Xérès Sherry Palomino fino. Pagos Carrascal y Macharnudo. 3.30 €
CERVESES ARTESANES
- LA VOLCÀNICA Ale-Pale Ale-Fajol Pale Ale 5,2% IBU20. 5,40 €
- Blat Ales-Germnan Ales-weizen, weisbeier 5,7% IBU20. 5,40 €
- La Bruna dels Pirineus Ales-Belgian Strong Ale 10,20% IBU38. 5,40 €
- Basalt Imperial Stout – 9,5% IBU110. 5,40 €
- l’AtreBida Hazy IPA. BIO & VEGAN / SOCIAL PROJECTE /ECO. 6 % Caldes de Malavella 5,40 €
- BdeGust: COMMITTED TO KINDNESS. BIO & VEGAN / SOCIAL PROJECTE / ECO. 4,5 % 5,40 €
- BdeBeer: BLAT & FLORS GLUTEN-FREE. 4,5 % 5,40 €
- The Walking Coeliacs per celíacs 5,5% IBU30. St Joan de les Abadesses. 5,40 €
CERVESES
- Moritz Premium Lager-Pilsner IBU22 5,4%. 2,45 €
- Alhambra 1925 verd-Lager-Pilsner IBU25 6,4%. 4,80 €
- Leffe Blonde-Belgian Blonde Ale 6,6% 4,90 €
- Franziskaner Weissbier. 500 ml 4,90 €
- La Selecta de Sant Miquel, torrada 3 maltes 6,2% 4,80 €
- Cervesa de tirador. Stella Artois-Lager IBU18: (25 cl) 2,40, (33 cl) 3,15, (50 cl) 4,70 €
- La Clara d’Alhambra. 4,30 €
- La 0,0% d’Alhambra. 3,10 €
COCKTAILS
- Apperol Spritz 4,50 €
- Rossy Pippin: suc de poma, granadina, ginger ale i toc de llimona (sense alcohol) 4,50 €
- Mojito 7,50 €
- Mojito maduixa 7,50 €
- Caipirinya 7,50 €
- Pinya colada 7,50 €